Ledig Leilighet

Leilighet nr. 19 i ”Skipperhuset” er ledig for medlemmer.

Leiligheten er på 38kvm, oppusset/restaurert i 2013 og ligger i 3. etasje. Den inneholder stue, soverom,

kjøkken, toalett/bad og entre. Passer for enslig person.

Leiligheten disponerer 1 bod, og har tilgang til felles vaske-og tørkerom og parkeringsplass.

Leie kr. 5500,- pr. måned for medlem event. etterlate ektefelle/samboer etter medlem.

For visning kontakt.

Forstander Ottar Hordnes mob. 91 63 99 98 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller Ole Bakkehaug mob. 41 16 19 95 e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klikk her for kontaktinformasjon