• 00BriggCathrine.jpg
  • 08Fro.jpg
  • 09Norviken.jpg
  • 10Jupiter.jpg

Vi fikk for kort tid tilbake en henvendelse fra en slektning til et av våre eldre medlemmer som på grunn av sykdom ikke hadde anledning å komme på møtene våre og ellers hadde vanskelig for å komme seg ut alene.

Spørsmålet var om Bergens Skipperforening hadde noen form for besøksordning som kunne besøke medlemmer som ikke hadde anledning til å komme seg ut alene eller av forskjelliger årsaker var lite mobil.

Dette var diskutert i styremøtet 10.oktober som så positivt på henvendelsen. Det ble senere tatt opp i påfølgende medlemsmøte som og så  positivt på det. Bergens Skipperforening har derfor besluttet å lage en prøveordning når det gjelder dette, og bedt de av sine medlemmer som har anledning til å delta i dette melde fra til styret.

Den/de som har slekt/venner i denne kategorien tar kontakt med kontoret som vil kartlegge behovet før det sette i gang.

Tanken her er først å fremstå besøke vedkommende for å ha en hyggelig prat med en som har samme bakgrunn, fylle ham inn med hva som foregår i foreningen, og andre ting, for eksempel i den Maritime sektor og  kanskje andre ting av interesse.

Forstanderskapet for Bergens Skipperforenings Aldershjem

Ottar Hordnes

Kåre Lønningen

Kåre Kristoffersen

Olav Skintvedt

Formann

Gunvald Isaksen

Olav Hanøy

Kåre Frekhaug

Revisor for aldershjemmet

Revisor

Gerhard Grimen

Vara for revisor

Kåre Frekhaug

Valgt for ett år

Ordenskapitlet "Den Gyldne Octant"

Gerhard Grimen

Nils Standal

Ole Bakkehaug

Alf Østensen

Helge Brudvik

John Arne Hegg

Ivar H. Staff

Leif Kristian Nordeide

Valgt for ett år

Bridgeklubben NEPTUN ble startet i Februar i 1948 og har 65 års jubileum i år.

Vi trenger flere medlemmer og håper du vil stille! Dette er både gøy og sosialt.

I øyeblikket spiller vi med 3 bord 12 personer, hvor 11 er medlem av BS + 1 telegrafist (x BDS)

Vi håper vi kan få nok spillere til 4 bord 16 pers. Det er mye mer rettferdig med hensyn til serie og parturnering.
Vi spiller vår og høstturnering. Januar - April og September - Oktober. Spilletid kl 17:00- 21:00 hver Tirsdag.

Med 3 bord blir det 12 ganger tilsammen, 6 ganger serie og 6 ganger parturnering.

Med 4 bord blir det 14 ganger fordelt på serie og parturnering. Det gis en premie til de 3 første i serieturnering og 2 til de beste i parturnering.

Det har vært diskutert om det vil bli lettere å få flere spillere om vi gikk over til dagtid, når det gjelder lokalene er dette ikke noe problem.

Våre selskapslokaler drives av Bestyrer Bjørn Algerøy ,alle henvendelser vedrørende tilgjengelighet, plass og priser rettes til han

på  mobil 958 43 617 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klikk her for kontaktinformasjon

Baren