Bridge - Skipperforeningen

Go to content

Main menu:

Bridge

Bridgeklubben NEPTUN ble startet i februar 1948.

Vi trenger flere medlemmer og håper du vil stille! Dette er både gøy og sosialt.
I øyeblikket spiller vi med 3 bord 12 personer, hvor 11 er medlem av BS + 1 telegrafist (x BDS)
Vi håper vi kan få nok spillere til 4 bord 16 pers. Det er mye mer rettferdig med hensyn til serie og parturnering.

Vi spiller vår og høstturnering. Januar - April og September - Oktober. Spilletid kl 17:00- 21:00 hver Tirsdag.

Med 3 bord blir det 12 ganger tilsammen, 6 ganger serie og 6 ganger parturnering.
Med 4 bord blir det 14 ganger fordelt på serie og parturnering. Det gis en premie til de 3 første i serieturnering og 2 til de beste i parturnering.

Det har vært diskutert om det vil bli lettere å få flere spillere om vi gikk over til dagtid, når det gjelder lokalene er dette ikke noe problem.

Back to content | Back to main menu